Tämä blogi -maailma on minulle aikas vieras, tällee pitäjänä, luen kyllä mielelläni muiden blogeja ja niitähän riittää. Kivoja ohjeita ja juttuja on löytynyt ja tarkoitus olisi meilläkin kolmella naisimmeisellä kertoilla tässä blogissa elämästämme, kättemme töistä; askartelut, kutomiset, virkkaukset, merkkaukset ym. ym.  ja tietty ruokaohjeita jakaa; hyviä sellasia. 

Olen sellainen kaiken mahdollisen kädentaidon näprääjä, innokas kokeilija, vanhan tavaran kierrättäjä ja tuunaaja, entisöijä ja jopa hullujenkin juttujen kokeilija. Kaik käy kunhan käsillä on töitä. Aikaa kun on ja evästä. Ja enemmänkin tekisin mut ruoto rajoittaa tekemisiä, mut en anna periksi. 

Tämä päivä mennyt myssyjen teon parissa ja muutamien kirjekuorien teossa, kuvia laitan kunhan jaksan taas istua tarpeeksi, selkäni niin romu, et ei se tykkää istua. Mutta päivä kerrallaan ja mukavia juttuja tehden, kivutkin katoaa 

Kyllä kun alkuun päästään, tästä tulee viel hyvä, mukavaa iltaa kaikille ja raapustakaahan terkkusia sivulle kun käytte moikkaamassa.